Dansk Svensk Norsk Engelsk Tysk

CAFÉ

Hjemmelavet mad i grønne omgivelser - vores café/restaurant byder i hverdagen på enkle caféretter og på flotte buffeter eller kuvertanretninger, når der skal være fest.


En golfbane er et dejligt sted. Det er skønt at sidde og kigge ud ad vinduet, ud på de grønne, velplejede fairways. Derfor er det helt oplagt at bruge golfbanen til andet end at spille golf. Uanset om du er golfspiller eller ej, er du velkommen til at bruge vores skønne omgivelser som ramme omkring dit arrangement. Det kan være, at du skal holde fødselsdag, konfirmation, jubilæum, firmafest eller noget helt andet?

I vores café/restaurant kan vi dækkke op til store selskaber på op til 80 personer, men mindre og små selskaber er også hjertelig velkomne. Vores indretning er fleksibel, så vi finder den løsning, der passer allerbedst til lige netop dit arrangement.

Vores køkken vil med garanti ikke skuffe dig. Vi bruger årstidens råvarer, og kun de bedste af slagsen. Vores leverandører er så vidt muligt lokale.

Angående selskaber kontakt venligst Lise Houkjær for uforpligtende tilbud. Skriv til: lise.houkjaer@blokhusgolfcenter.dk.

Besøg Blokhus Golfklubs hjemmeside! Her findes information om matcher, klubber i klubben, udvalg og meget mere! >>Klik her

mail