Dansk Svensk Norsk Engelsk Tysk

SOMMERFERIE VED VESTERHAVET

Nyd sommeren ved Vesterhavet - kombinér golf med forfriskende havbad og dejlige ture langs stranden.
Bo i en af vores rummelige og veludstyrede 4-personers lejligheder, og spil ubegrænset på alle vores tre baner!Kun 2 km fra stranden

Blokhus Golfcenter ligger 2 km fra en af Danmarks dejligste badestrande. Bor du hos os, har du nem adgang til både golf og strand. - Er du morgenmand, er der intet så velgørende som et tidligt havbad! Er solen bagende varm, foretrækker du måske at begynde dagen med en golfrunde og så slappe af på stranden efter en hyggelig frokost i vores golfcafé - i skyggen på terrassen.

Vores 10 golflejligheder ligger på Pay & Play-banen. De er indrettet til 4 personer med 2 rummelige soveværelser, opholdstue, køkken og badeværelse. Hver lejlighed har stor entré, hvor du kan opbevare dit golfudstyr, når det ikke er i brug.

Golflejlighederne er beliggende 100 meter fra klubhuset, hvor vi hver dag serverer hjemmelavede retter til særdeles fordelagtige priser.

Tilbuddet omfatter:

Prisen inkluderer op til 4 personer.

NB! Slutrengøring er ikke inkluderet i prisen, men kan tilkøbes.

Tilbudet er gældende for sæsonen 2022.

Besøg Blokhus Golfklubs hjemmeside! Her findes information om matcher, klubber i klubben, udvalg og meget mere! >>Klik her

mail