Dansk Svensk Norsk Engelsk Tysk

BEGYNDERTRÆNING

Vi vil forsøge at give dig den bedst mulige start på dit nye liv som golfspiller, og vi tør godt love, at du ikke vil blive skuffet. Du har nemlig valgt det mest velholdte baneanlæg i Nordjylland med træningsfaciliteter, som er helt optimale for nybegyndere. Vi har både en par 3-bane og en Pay & Play-bane, hvor du kan øve dig, indtil du er klar til den "store" golfbane.

Prøvemedlemskab

Som nyt medlem tegner du i første omgang et prøvemedlemskab. I løbet af de 2 måneder, prøvemedlemskabet strækker sig over, gennemgår du et introforløb, hvor du får en grundig introduktion til spillet. Du har med andre ord to måneder til at finde ud af, om golf er noget for dig.

Introforløb

Vi har tilrettelagt et forløb, som omfatter 6 timer sammen med en af vores trænere. I løbet af disse lektioner vil du stifte bekendtskab med de forskellige golfslag, du får brug for, når du skal ud at spille på en golfbane. Du vil også blive inviteret til regel- og teoriundervisning, hvor du lærer, hvordan man gebærder sig på en golfbane, dels hvad angår spillets regler, men også den særlige etikette, der kendetegner golfsporten.

Begyndermatcher

Når du har bestået en slag- og putteprøve og gennemgået en prøve på Par 3-banen, er du klar til at deltage i begyndermatcherne. De afvikles hver tirsdag fra kl. 17.00. For at få banetilladelse og handicap 54 skal du gennemføre fire begyndermatcher.

Du kan deltage i begyndermatcherne, indtil du har handicap 36, og det er en rigtig god idé at deltage i dem, for det er her, du lærer andre spillere at kende og i ro og mag bliver introduceret til golfspillet.

Træning på egen hånd

Det er vigtigt, at du som begynder bruger tid på at træne på egen hånd imellem lektionerne med træneren. Et golfsving er en bevægelse, som skal indøves, og det kræver, at den samme bevægelse gentages mange gange.

Som prøvemedlem i Blokhus Golfklub kan du benytte alle Blokhus Golfcenters træningsfaciliteter: driving range, putting greens, indspilsgreen, Par 3-banen og Pay & Play-banen. Du kan dog først spille på 18 hullers-banen, når du er blevet fuldgyldigt medlem.

Kom og spørg os!

Hvis du har spørgsmål, er du altid meget velkommen i pro shoppen, så skal vi gøre vores bedste for at hjælpe dig på vej.

Besøg Blokhus Golfklubs hjemmeside! Her findes information om matcher, klubber i klubben, udvalg og meget mere! >>Klik her

mail