Dansk Svensk Norsk Engelsk Tysk

Motionsrum

Under dit besøg i Blokhus Golfcenter har du rig mulighed for at holde formen ved lige. Vi anbefaler en tidlig morgenløbetur på stranden efterfulgt af en dukkert, men en tur i motionsrummet er heller ingen dårlig start på dagen.

Du finder motionsrummet centralt placeret, i en selvstændig bygning tæt på klubhus og padelbaner. Fra træningsbænken kan du til den ene side nyde udsigten over driving rangens grønne græstæppe, og til den anden side har du kig til 1. tee.

Vores motionsrum er særdeles veludstyret. Det er baseret på frie vægte og henvender sig dermed primært til brugere, der er vant til at styrketræne og ved, hvilke mange anvendelsesmuligheder de forskellige bænke og stativer har.

Brug for hjælp?
Vil du gerne i gang med at styrketræne, eller vil du gerne have hjælp til at få lavet et træningsprogram, der passer specifikt til golf, så kan du booke tid til en træningstime hos en af vores erfarne instruktører.

Her har du et overblik over, hvad vores motionsrum har at byde på:

Praktisk
Som overnattende gæst i Blokhus Golfcenter har du gratis adgang til vores motionsrum. Her er du velkommen til at træne på alle tider af døgnet, men husk, at indendørs træningssko er et krav! Endvidere bedes du benytte et håndklæde til at sidde på, når du træner.

 


Besøg Blokhus Golfklubs hjemmeside! Her findes information om matcher, klubber i klubben, udvalg og meget mere! >>Klik her

mail